Vákuum átvezetések

Az Allectra célja az alapítástól kezdve az volt, hogy elektromos átvezetők sorát fejlessze ki UHV-berendezésekhez, és hogy ezen alkatrészek legnagyobb európai gyártójává váljon. Ennek megfelelően az elmúlt húsz év során az elsődlegesen forgalmazói tevékenység szinte teljes körű gyártássá fejlődött. Amellett, hogy két, mérnöki és tudományos munkára alkalmas létesítményt üzemeltetnek Németországban, a vállalat az Egyesült Királyságban is rendelkezik gyártó részleggel. Így kontrollálhatják hatékonyabban a gyártási folyamatot, illetve biztosabb garanciákat tudnak nyújtani az olyan kiemelkedően fontos szempontok terén, mint a minőség, a termékek állandósága, az árképzés és a szállítási idő.

Allectra Sub-D HV és UHV átvezetések

Sub-D átvezetések

HV és UHV elektromos átvezetések, amelyek megfelelnek a Sub-D specifikációnak. Vákuumfalakon keresztül történő elektromos csatlakozásokhoz HV és UHV berendezések esetében.

Allectra kör alakú átvezetések

Kör alakú átvezetések

A kör alakú miniatűr átvezetőket általában vákuumrendszerekben használják, ahol elektromos vezetőként szolgálnak, és segítenek fenntartani a vákuumot a rendszerben.

Allectra koaxiális átvezetés

Koaxális átvezetések

Az Allectra koaxiális átvezetései univerzálisan használhatók és kifejezetten nagyfrekvenciás jelek továbbítására szolgálnak.

Allectra Power_High Voltage Feedthrough

Tápfeszültség átvezetés

Feszültségátvezetők CF, KF karimákon és alaplemez típusokon, magas feszültségű kerámia szigetelés átvezetés.

Allectra thermocouple átvezetés

Thermocouple átvezetések

Vákuumos berendezésekben a hőmérséklet és a hőingadozás mérésére használt thermocouple átvezetések CF és KF karimákon.

Allectra száloptika

Száloptika

HV/UHV száloptikai alkatrészek. Egyre több berendezésben használnak optikai szálakat vákuumban, hogy jeleket juttassanak ki, vagy hogy a "fényt" a megfelelő pontra juttassák.

Allectra CF Flanges and Fittings

CF karimák és csatlakozók

Lapos karimák olyan alkalmazásokhoz, mint a csövek és vákuumok összekötése.

Allectra KF karimák és csatlakozók

KF karimák és csatlakozók

Karimás csatlakozók, amelyek a karimákat a vákuumos alkalmazásokhoz igazítja.

Megosztás:

LinkedIn
Facebook
Twitter
Pinterest
Érdekelheti

Legfrissebb bejegyzések

Flexicon kopásgátló gyűrű

Praktikus kopásgátló gyűrű a Flexicontól

A Flexicon könnyen illeszkedő, kopásgátló gyűrűit úgy tervezte, hogy nagyobb igénybevételt megkövetelő környezetben csökkentsék a kopást – így meghosszabbítva a bordázott, műanyag, flexibilis gégecsövek élettartamát.

Flexicon UV védelem

Megbízható UV-védelem a Flexiconnal

Műanyag vagy polimerrel bevont fém gégecsövekkel tervez a következő projektjéhez? Ha a kialakított rendszer fokozott UV-behatásnak lesz kitéve, különösen körültekintőnek kell lenni, hiszen a nem

Allectra zafír betekintő ablak

Zafír betekintő ablakok az Allectrától

Az Allectra zafír (sapphire) betekintő ablakai (viewport) 15 és 49mm között méretben érhetők el, így szűk és széles látómezőt is biztosíthatnak a nagy hőmérsékletű folyamatkamrák