Flexicon standdal várjuk az érdeklődőket az Ipar Napjai 2024-en

A Metlok Engineering Kft. mint az Atkore Flexicon magyarországi disztribútora saját standon mutatja be az angol gyártó világszínvonalú flexibilis gégecső rendszereit május 7-10. között a Hungexpo területén. Látogasson ki!

Az Ipar Napjai Nemzetközi ipari szakkiállítás és a MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója, mely az ipari szegmens valamennyi hazai és nemzetközi gyártója, forgalmazója, beszállítója és szolgáltatója számára egyedülálló fórum.

Az Atkore Flexicon ipari felhasználásra ideális műanyag és fém gégecsőrendszereinek természetesen helye van egy ilyen szakmai rendezvényen, a Metlok Engineering Kft. pedig mintadarabokkal, bemutató videókkal, tájékoztató anyagokkal, és, persze, szóbeli szaktanácsadással vár minden kedves érdeklődőt az A pavilon 302F standján. Legyen szó akár gépgyártásról és automatizációról, építőiparról, közüzemi szolgáltatásokról, vasúti közlekedésről, veszélyes vagy éppen higiénikus felhasználási területekről, egészen biztosan megtaláljuk a megfelelő Flexicon kábelvédelmi megoldást.

Látogasson ki tehát a Hungexpo területére 2024. május 7-10. között, és keresse fel az Atkore Flexicon standot kábelvédelmi kérdéseivel!

Ipar Napjai 2024

Kattintson több információért a Flexicon gégecsövekről!
Kattintson a Flexicon termékskálára!

Megosztás:

LinkedIn
Facebook
Twitter
Pinterest
Érdekelheti

Legújabb termékek